Druk in oor wegkrijgen

druk in oor wegkrijgen

Hoe lang last van getrokken

jeroenvrp 20:06 (CET) Jammer. Er zullen toch wel mensen zijn die serieuze content en dito links toevoegen en die daarmee buiten wiki ook andere belangen dienen. Wil je die mensen kwijt? janp 13:27 (CET) Indien de belangrijkste motivatie zelfpromotie is dan kun je je afvragen of we daar echt veel aan missen als iemand door de 'nofollow' nu geen link meer plaatst. Enkele maanden geleden hadden we iemand die alleen aan onderaan de overlegpagina van het artikel 'boskoop' een link plaatste naar een pagina (zie geschiedenis van overleg:Boskoop ). Dat doe je toch niet omdat dat de gebruikers van wikipedia helpt? Dat gaat volgens mij puur om de pageRank van google.

Het probleem verplaatst naar een ander, maar wij zijn voor een deel vanaf. Jammer voor relevante links? Ja, maar zoals wel vaker moeten de goeden onder de slechten lijden. Bovendien is onze hoofdtaak niet om een Internet directory te maken (daar zijn. Dmoz en startpagina's voor) maar om een encyclopedie te maken. En voor de bezoeker van een pagina maakt het niet uit als die link maar werkt. Robotje 09:25 (cet kun je niet een deel van de pagina ( die met externe links) voor bewerking afsluiten als het artikel enigszins gestabiliseerd. Dat er dan alleen nog maar als voorstel (via overlegpagina) links aan kunnen woren toegevoegd, of zoals bij de hoofdpagina, aankondigen dat bewerking van de links direct als vandalisme wordt gezien als er geen overleg over is geweest? joep zander 09:40 (cet wat maakt het nu uit voor de lezers en de gebruikers van de wikipedia. De links kunnen nog steeds normaal gebruitk worden, maar alleen de zoekmachines volgen de links niet meer, zodat de achterliggende url's niet worden geindexeerd. Geen enkel probleem dus, alleen maar voordelen ivm vandalisme.


Elektrische fiets kopen i e-bike shop bikester i online

00:43 (CET) Bij wijzigingen waar je van kan verwachten dat deze kritiek gaan opleveren (zoals bij het nieuwe testament) vooraf overleg voeren op de bijhorende overlegpagina, en peilen of de voorgestelde wijzigingen voor iedereen acceptabel zijn. (die prijs is gebaseerd op de standaard pakketprijs) Als je veel gewicht moet verliezen, graag goede resultaten wilt zien en toch wilt besparen, raden wij je aan om ons voordeelpakket te kopen waarbij bloeddruk je dan drie potjes koopt en er twee gratis krijgt. (Zojuist m'n Chatzilla extension voor Firefox geinstalleerd) BenThewikiman 17:38 (CET) Wetenschappers naar nationaliteit? 2 Stop met zout. 5 Tel je calorieën. 'heten bent/zijn al een hele tijd bezig met de categorieën van Categorie:Nationaliteit en Categorie:Expertise te vervangen door: Categorie:Nationaliteit expertise. 5 kilo afvallen in 5 weken? "Sapvasten" is een een ware rage waarbij je alle opgebouwde gifstoffen uit je lichaam spoelt met alleen maar groente- en fruitsappen. 10 kilo afvallen begint hier je hebt kunnen lezen dat 10 kilo afvallen voor jou nu kan starten.

druk in oor wegkrijgen

Elektrische fietsen, elektrische fiets

Betreffende losse persoon deed dat niet alleen bij de nederlandstalige wikipedia, maar ook bij de duitse, engelse, esperanto. Dat laatste is heel makkelijk, én keer de link tekst schrijven en via de interwiki's kun je razendsnel het betreffende artikel in de verschillende talen vinden ook al begrijp je niets van die taal. De landinformatie betrof steeds reclame (en dus inkomsten wat kleine plaatjes ter versiering, en een Engelstalige tekst afkomstig van het cia-world Factbook (dus niet in het Nederlands en evenmin unieke informatie want die teksten staan overal op internet omdat gezond het public domain is). Door per dag (meestal nacht) én artikel te doen, en daarna steeds met een andere ip adres terug te komen, is het niet eenvoudig om dit soort spammen snel de nek om te draaien. Andere keren zie je bij het vandalisme bestrijden hele lappen tekst in het Chinees met links naar tientallen externe pagina's. De kans dat een bezoeker aan de nederlandstalige wikipedia ook chinees kan lezen is relatief klein dus dat is zo goed als zeker de rede niet (bovendien kan je soms uit de url al opmaken dat het totaal niet relevant is voor het artikel maar. Met een stijgende populariteit van wikipedia zal dit probleem exponentieel erger worden. Zodra bekend wordt dat dit soort spammen bij wikipedia niet meer effectief is, zullen ze hun tijd gebruiken om andere sites lastig te vallen (gastenboeken, blog-comment en zo) en dus zal deze actie een preventieve werking hebben en daarmee bij ons de werkdruk bij het. Zoiets als ik heb 2 goede sloten op m'n fiets, een vergelijkbare fiest ernaast heeft een simple slot, dan zal mijn fiets wel niet gestolen worden.

4 Bruning pf, bonfrèr jm. Aan de Sparta Pharos en de giant Lafree met middenmotor van Yamaha. 2,5 liter water op een dag drinken. 10 ontbijt smoothie recepten om van te smullen! 2 reacties Welke klachten kunnen wijzen op dikkedarmkanker? (dus zo'n luxepositie is het dan niet om veel moderators te hebben ;-) Puck 17:15 (CET) nou heb ik vorige maand wat muziekoverzichten toegevoegd aan de jaarpagina's, wordt ook dat werk zonder enig overleg teniet gedaan, en worden de commerciele top-10's er neer gezet. A systematic review of the evidence. (Mocht ik hiermee bejaard vee uit de sloot halen, laat dan maar zitten!) Groetjes, martinD 09:49 (CET)Beste martinD, moet ik dit lezen als onverschilligheid (zo van waar maken sommige mensen zich druk om) of een bezwaar tegen het aanmaken van én of enkele categorieën voor.

De laagste prijs garantie

druk in oor wegkrijgen

10, gezonde, smoothie, recepten om fit, slank en gezond te worden

Hoe lang heb je last van een getrokken verstandskies. In mijn ervaring was dat vooral een week en daarna nog een beetje. Hier vind je een verstandskies-agenda. Een ring, die erg strak zit, glijdt gemakkelijker van de vinger als deze eerst met zeep wordt ingesmeerd. Een zilveren ring, die vies is, kan worden schoongemaakt.

6 ga verleidingen uit de weg. 5 2 Drink water. 30 baantjes in de week zwemmen. Aan de andere kant, al dat gesteggel over namen van artikelen en landen. 5 Nopal de nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. (Rare jongens, die limburgers.) Sander Spek 08:30 (CET)Ik ben het daar gaan vragen maar die wiki is heel stil, weinig reactie. 250 ml water 4 eetlepels havermout 1 eetlepel macademia notenboter 1 handje goji bessen 1 eetlepel chiazaad, ok dat heb ik, en nu?

De zondag erop (maandag werd de verstandskies getrokken) kon ik gewoon een wedstrijd spelen zonder er nog echt last van te hebben. De laatste dagen van de week ging eten nog steeds voorzichtig. Maar elke dag merkte ik duidelijke vooruitgang. Twee weken later, twee weken na het trekken van de verstandskies voelde ik nog wel dat het tandvlees gevoelig was. Maar ik kon echt zonder problemen alles eten.


Tandenpoetsen deed ik nog steeds voorzichtig, maar ik kon de achterste kies (voorheen de buurman van de verstandskies) beter zachtjes schrobben in plaats van lekker stevig. Na drie weken, toen mijn verstandskies getrokken werd vroeg ik me af wat het moment zou zijn dat ik er niet meer over na hoefde te denken en mijn gebit weer als normaal aan zou voelen. Nou, dat was dus na 3 weken. Na 1 week had ik nog 15 van het gedoe over. Na 2 weken nog. En na 3 weken was ik helemaal pijnvrij!

Hiermee vernietig je 2 kilo per week

De derde dag nadat mijn verstandskies getrokken was ben ik wel weer gaan werken. Maar ik merkte dat ik niet ontzettend productief was die dag. De vierde dag was het nog gevoelig maar ging het tandenpoetsen al soepeler. Al deed ik nog heel voorzichtig bij het gebied van mijn verstandskies. Een week na het trekken van mijn verstandskies. Een week later was de grootste pijn wel weg. Na 4 dagen had ik voetbaltraining en vroeg me af of ik zou kunnen sporten ondanks de verstandskies napijn. Je voelt immers toch dat de wond nog steeds niet volledig hersteld is, en zoals je al op deze site hebt kunnen lezen is hoge bloedcirculatie door kopen inspanning belastend voor de wond. Sporten ging gelukkig wel, al deed ik het net iets rustiger aan dan normaal.

druk in oor wegkrijgen

De afgelopen maand ben ik echt helemaal genezen van de wond in mijn mond. Lees hier verder hoe het mij is afgegaan. Omdat je vast benieuwd bent waar je de komende dagen aan toe bent met je verstandskies leek het mij aardig om het te verwerken in een soort verstandskies agenda of kalender. De eerste paar dagen na de verstandskies getrokken was. Ik moet eerlijk zeggen dat de eerste dag echt vervelend was. Hij werd s morgens getrokken, dus ik kon er de hele dag van genieten. De tweede dag was alles nog steeds erg irritant, gevoelig en eten ging nog niet fijn. Dat hield de derde dag ook nog wel aan maar in mindere mate.

(CET)ja, daar hebben we dus geen sakkerloot aan. Dat.0, dat duurt nog wel een tijdje, en als het dan gebeurt, gebeurt het op de Engelse, misschien de duitse. Andere talen zijn daar wat mij betreft nog niet aan toe (al heb je goede kans dat dat.0 ook nog wel een jaar duurt, en dat zitten we met nl: inderdaad in een heel andere situatie). André Engels 11:09 (CET)ik vind het een goed idee dat ze dat doen. Een deel van de vandalisme die we ondervinden wordt puur veroorzaakt doordat webmasters onze wikipedia misbruiken voor zelfpromotie opkrikken van de google. PageRank van hun site. Zo hadden we in december iemand, waarschijnlijk uit Brazilië, die bij tenminste 15 artikelen (wellicht nog meer) een of meerdere externe links plaatste naar z'n eigen site ( zie dit kroegarchief ) omdat daar plaatjes en landinformatie zou staan.

Het verbaast mij een beetje dat wikipedia rel"nofollow" ook gebruikt. Ten eerste omdat ik de indruk had/heb dat linkspam hier redelijk onder controle. Ten tweede omdat een externe link op wikipedia juist bedoeld is om gezond aan te geven dat op de betreffende pagina nuttige, waardevolle informatie staat. Ten derde omdat het zonder overleg is geïmplementeerd (zie ml ). Ronald 08:43 (cet dat het voorloopig niet erg. Ik heb op de lijst gelezen dat er een idee is om die rel"nofollow" niet te laten plaatsen op de nog niet bestaande stabiele-artikelen, de wikipedia.0. Nu is het nogal bot door overal die tag te plaatsen maar dat komt wil inorde.

10 kilo afvallen, vandaag starten!

Inhoud, komt er nog een persbericht? TeunSpaans 06:34 (cet best een idee, ik zal eens gaan rondshoppen. Commentaar wordt ingewacht, er is al enig commentaar ontvangen. MartinD 15:31 (cet sinds een paar dagen hebben externe links hier in de wikipedia een nieuw attribuut: rel"nofollow". Dat is vorige week geïntroduceerd weinig door google ( aankondiging ) en wordt ook herkend door Yahoo en msn search. Het idee achter het attribuut is dat het aangeeft dat de link geen 'stem' is voor die pagina,. Niet mee dient te tellen voor bijv. Het zou gemaakt zijn om linkspam op de reactiepagina's van weblogs.

Druk in oor wegkrijgen
Rated 4/5 based on 706 reviews

druk in oor wegkrijgen
Alle artikelen 41 Artikelen
Kvalitní druky ke spojení látky nebo kůže za ceny od 1,20 kč za. de geschiedenis wegkrijgen door het artikel te hernoemen, het oude artikel te wissen, terug te hernoemen en het tijdelijke artikel.

7 Comentaar

  1. Afvallen: alles over afslanken, diëten en overgewicht vind je in deze uitgebreide special. Als je geen tijd hebt om een maaltijd te eten, is een ontbijt smoothie een uitstekend en gezond alternatief. 12 uitdagende oefeningen voor thuis. Een fiets leasen of aankopen via o2o. Bij de aankoop van een elektrische fiets komt het nodige kijken. Aug 07, 2016, met deze cardio thuis workout.

  2. De geluiden in dat oor kunnen dan gaan "rondzingen". Like many typefaces, Druk has its roots in type-faces from the past: the sans serifs created in the 19th century onwards and popularised in the 20th century for expressive display typography. These were mainly used for posters and editorial design.

  3. Bezig baasje daniel Lopatin is er maar druk mee: de inkt van de recensies van. 50 jaar Paradiso is ook (bijna) 50 jaar oor in Paradiso. Een halve eeuw lang was de voormalige kerk van de Vrije gemeente behalve cosmisch. U voelt meer druk in de gehoorgang. Wanneer u een hoortoestel draagt, dan kunt u al klachten krijgen als de gehoorgang nog niet helemaal is afgesloten.

  4. Gelukkig is het meestal niet zo moeilijk om het water uit je oor te krijgen met behulp van een paar snelle trucjes. Richt het betreffende oor naar beneden en druk met de palm van je hand op je oor met een pompende beweging zodat het water er uit komt. What does oor druk mean in English? If you want to learn oor druk in English, you will find the translation here, along with other translations from Afrikaans to English. We hope this will help you in learning languages.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*